Melco Mahu Melatih Peniaga Langsung untuk City of Dreams Mediterranean
toto

Melco Mahu Melatih Peniaga Langsung untuk City of Dreams Mediterranean

Anak syarikat Melco Resorts & Entertainment Cyprus, Melco Cyprus , telah melancarkan sekolah pengedar permainan meja baharu di negara ini, ketika keluaran toto macau syarikat itu sedang bersedia untuk melancarkan permaidani merah untuk projek resort bersepadu City of Dreams Mediterranean. Pembangunan akan datang menelan kos €550 juta dan merupakan salah satu projek paling bercita-cita tinggi oleh syarikat setakat ini.

Melco Cyprus untuk Melatih Peniaga Langsungnya untuk City of Dreams
Ia juga memerlukan ramai profesional terlatih, dan cara terbaik untuk Toto SGP mendapatkannya adalah dengan melatih mereka dari bawah. Calon akan berpeluang mengikuti kursus latihan selama tiga bulan dan menjadi sebahagian daripada resort baharu sebaik sahaja City of Dreams Mediterranean disiarkan secara langsung. Melco meletakkan kedai yang hebat oleh peniaganya juga, syarikat itu terperinci dalam kenyataan akhbar:

Sebagai rakan sekerja yang paling banyak berinteraksi dengan pelanggan kami, peniaga adalah wajah pertubuhan itu. Mereka mesti memiliki kualiti seperti kebolehsuaian, ketangkasan, kesempurnaan, dan pengetahuan. Urusan ialah satu bentuk seni, dan kami mahu memastikan peniaga Melco menguasai seni itu melalui program latihan tiga bulan berbayar – belajar daripada yang terbaik dalam industri.

Melco Cyprus
Kursus ini akan bermula pada 5 Disember dan akan membantu calon mengenali diri mereka dan kemudian mahir dalam piawaian industri tertinggi sebagai Togel Sidney profesional permainan meja. Satu lagi sesi sudah dijadualkan pada 9 Januari 2023, dengan Melco merancang untuk melatih seberapa ramai profesional yang boleh, kerana syarikat itu mendapat permintaan tinggi untuk peniaga langsung.

Melco Komited untuk Membawa Peluang Pekerjaan Segar
Terdapat beberapa permainan yang perlu dipelajari oleh peniaga, serta etika meja yang sesuai dengannya. Mereka yang mendaftar akan mengetahui lebih lanjut tentang poker, bakarat, blackjack, Texas Hold’em, rolet, dan lain-lain. Mengulas peluang baharu ini, Melco berkata, sekolah itu selaras dengan cita-cita globalnya untuk membawa faedah ekonomi serta peluang pekerjaan kepada setiap pasaran yang disentuh syarikat.

Malah sekarang, Melco Cyprus menganjurkan hari kerjaya dwi-bulanan untuk pusat peranginan Mediterranean City of Dreams, kerana ia berusaha untuk mengisi 1,000 jawata